UTPR SERVIS ZA KLJUČEVE TASA JE ZANATSKA RADNJA KOJA SE NALAZI U ULICI DR JOVAN CVIJIĆ 2/3 PREKO PUTA BANKE INTEZE. TOKOM 30 GODINA SMO SE RAZVILI NA TRŽIŠTU , SPECIJALIZIRALI SMO SE U SVIM SEKTORIMA KOJI GRAVIRAJU OKO BRAVA, KLJUČEVA, CILINDARA, PEČATA. DALJINACA…

ONO ŠTO NAS ČINI JEDINSTVENIM JE KORIŠĆENJE NAJSAVREMENIJE TEHNIKE, ELEKTRIČNIH MAŠINA ZA DIJAGNOSTIKU I KODIRANJE KLJUČEVA, MAŠINA ZA GRAVIRANJE I PEČATE…

SA NAMA MOŽETE ISKORISTITI PROFESIONALCE KOJI SU SPREMNI DA RADE KAKO BI REŠILI SVAKI VAŠ PROBLEM VEZAN ZA BRAVE, KLJUČEVE, DALJINCE OD AUTOMATKSE KAPIJE DO VRATA KUĆE, SEFA ILI AUTOMOBILA, MOTOCIKLA, PA ČAK I ČAMACA I BICIKLA.

KADA JE U PITANJU ZAŠTITA VAŠEG DOMA ILI KANCELARIJE ILI AUTA NIŠTA NE OSTAVLJAJTE SLUČAJNOSTI, PITAJTE ZA SPECIJALIZIRANI SAVET.

OD 1984. GODINE VLASNIK SE LIČNO BAVI ODNOSIMA SA KLIJENTIMA APSORBUJE STRUČNOST, EFIKASNOST, ISKUSTVO I PROFESIONALNOST.

RADIMO SVE VRSTE POPRAVKI, ZAMENA, UGRADNJU, PRODAJU CILINDARA, KATANACA, KVAKA. POPRAVKA UGRADNJA ZAMENA BRAVA NA SVIM VRSTAMA VOZILA KAO I KUĆAMA, STANOVIMA, LOKALIMA, IZLAZAK NA TEREN. KOPIRANJE I PRAVLJENJE SVIH TIPOVA KLJUČEVA, KODIRANIH  ZA AUTOMOBILE. IZRADU,  POPRAVKU, KOPIRANJE SVIH VRSTA DALJINACA KAKO ZA AUTOMOBILE TAKO I ZA GARAŽE, TAKODJE UGRADNJU SISTEMA OTKLJUČAVANJA ZGRADA SA UPOTREBOM TAGOVA (MINI PRIVEZAK KOJI POMOĆU SIGNALA OTVARAJA OBJEKAT). USLUŽNO GRAVIRANJE SREBRA, ZLATA, PRIVEZAKA SATOVA UPALJAČA, I BRZU I KVALITETNU IZRADU PEČATA. VELIKI IZBOR PRIVEZAKA.

Delatnost

Izrada pecata

70%

Graviranje

80%

Kodiranje kljuceva

100%

Kopiranje

90%

Izrada kljuceva

100%